Flex-Installaties
Uw loodgieter installatiebedrijf in de regio Wijchen en Nijmegen.

Waterontharder

Wat is er nou mooier dan een prachtig nieuw geïnstalleerde badkamer? Het chroom schittert je tegemoet, de tegels blinken en het sanitair straalt. Daar wil je kalk geen kans geven. Kalk zorgt niet alleen voor lelijke aanslag, maar ook voor verstopte apparatuur, verkalkte leidingen en verwarmingsapparatuur… Met een AquaStar waterontharder voorkomt u kalkaanslag. Zo bent u in een keer van alle kalkproblemen af en bespaart u tijd en geld. Zacht water zorgt bovendien voor een langere levensduur van uw apparaten en voorkomt storingen.

Geniet u ook liever van een kopje koffie met uw familie of vrienden dan dat u de steeds terugkerende strijd aangaat tegen kalkaanslag? En wilt u wel iedere dag genieten van stralend sanitair, blinkende kranen en een glanzende vaat, zonder poetsen en ontkalkingsmiddelen? Het kan! Wij hebben de ideale oplossing voor al uw kalkproblemen. We raden u de aantrekkelijk geprijsde Aquastar waterontharders aan. De investering verdient zichzelf terug, doordat u op schoonmaak- en ontkalkmiddelen bespaart. En dat kopje koffie smaakt nog beter ook!

Problemen voorkomen met zacht water


Het gebruik van zacht water heeft vele voordelen en bespaart geld en energie. Zacht water zorgt ook voor een langere levensduur van het sanitair en smaakt lekkerder! Bovendien:

 • voorkomt u schadelijke en lelijke kalkaanslag op en in sanitair;
 • voorkomt u defecten door kalkaanslag in apparatuur en zorgt voor een langere levensduur van o.a. waterkoker, koffiezetapparaat, stoomoven, Quooker/heetwaterkraan, cv-ketel en boiler;
 • voorkomt u huidproblemen zoals een uitgedroogde, schrale huid, huisvrouweneczeem en een rode, geïrriteerde en/of jeukende huid, ook na het douchen. Een zachtere huid is het gevolg;
 • voorkomt u hoge kosten aan was-, vaatwas- en reinigingsmiddelen zoals waspoeder, wasverzachter, douchegel, zepen en schoonmaakmiddelen, want daar kunt u aanzienlijk ook besparen;
 • voorkomt u hoog energieverbruik: verkalkte elementen verbruiken namelijk 10-20% meer energie.


Uiterst zuinig in gebruik

Voor een goede waterontharder met een degelijke kwaliteit en een gunstige prijs bent u bij ons aan het juiste adres. De zuinige Aquastar waterontharder voldoet aan al uw wensen:

 • uiterst zuinig in zout- en spoelwaterverbruik;
 • strak ontwerp met praktische features;
 • naar wens instelbaar: dubbele (spoel-) regeneratiemodus, tijd- en dagenspoeling;
 • degelijke uitvoering: gaat tot wel 25 jaar mee;
 • geheel digitaal aangestuurd;
 • ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimten.

De waterhardheid in uw woonplaats 


De hardheid van het kraanwater in Wijchen ligt in de buurt van 7,50 DH. Dit staat bekend als tamelijk hard water.

De waterhardheid van het kraanwater in Nijmegen is 8,80 DH. Dit komt neer op behoorlijk hard water.

De waterhardheid van het water in Beuningen Gld ligt in de buurt van de 7,30 DH. Dit komt neer op tamelijk hard water.

De waterhardheid van het water in  Malden ligt in de buurt van 8,9 DH. Dit betekent dat uw water behoorlijk hard is.

Het drinkwater in Groesbeek heeft een waterhardheid van om en nabij 5,10 dH. Dit betekent dat uw water tamelijk hard is.

De waterhardheid van het drinkwater in Druten ligt in de buurt van 7,30 DH. Dit is te kwalificeren als tamelijk hard water.

Heeft U ook genoeg van hard water ? Neem gerust contact met ons op, dan maken wij een offerte op maat die speciaal op uw wensen en behoeften aansluit. 


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram